Frisdrankautomaat

Perfect gekoelde koude dranken met een druk op de knop.

Combineer koolzuurhoudende, verkoelende en gezonde opties, allemaal op één plek.

Met een assortiment aan koude dranken dat iedereen tevreden, verfrist en gehydrateerd houdt, maken we het weer aangenaam op kantoor.

Wat bieden de Selecta-automaten voor koude dranken?

- Het nieuwste assortiment koude dranken – waaronder de merken waar klanten van houden, maar ook gezondere alternatieven

- Machines met uitgebreide ondersteuning – volledige technische ondersteuning van onze experts, 7 dagen per week

- Onderhoud zonder problemen – onze ervaren teams maken de automaat schoon en vullen ze bij, zodat je daar niet naar hoeft om te kijken

- Gemakkelijke betalingen – een betere digitale ervaring met touchscreens, telemetrie en cashless

  • BevMax
    BevMax De BevMax is een uitnodigende frisdrankmachine. Dankzij de moderne technologieën biedt de machine de ultieme ervaring.
  • Merchant Drinks & Snacks
    Merchant Drinks & Snacks Verfrissende frisdrank of toch een lekkere snacks? Misschien ga je wel voor beide. Het is mogelijk met de Merchant Drinks & Snacks.
  • Merchant Drink, Food & Snacks
    Merchant Drink, Food & Snacks Ga je voor een verfrissend drankje, een zoete snack of toch een lekker broodje? Het is allemaal mogelijk met de Merchant Drinks, Food & Snacks.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.