FOODIE'S MicroMarket

De FOODIE’S MicroMarket laat medewerkers de gehele dag door genieten.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Andere concepten
  3. FOODIE'S MicroMarket
Sandwich foodie's

Breng medewerkers samen

Met een FOODIE’S MicroMarket op locatie biedt je medewerkers een breed aanbod van gezond en heerlijk eten en drinken. De FOODIE’S laat medewerkers de gehele dag door genieten. Een ‘great place to work’ is niet alleen een trend, maar een werkelijkheid. Medewerkers kunnen in de FOODIE’s MicroMarket samenkomen onder het genot van een kopje koffie, sapje, heerlijke broodjes en salades of een andere snack op ieder moment van de dag.

De FOODIE'S MicroMarket met eigen ogen zien?

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of FOODIE'S iets is voor jouw organisatie? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze FOODIE'S MicroMarket in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken.

00:00 / 00:00

Geen zorgen, wij regelen alles!

De FOODIE’S is een onbemand concept. Door de modulaire opbouw past een FOODIE’S op iedere locatie. De modules bestaan in de basis uit schaprekken, coolers en het selfservice kassasysteem. Maak de FOODIE’S compleet met magnetrons, een Starbucks koffieconcept en de Soup Server met soep op basis van 100% natuurlijke ingrediënten! Onze merchandiser ontzorgt, controleert dagelijks de kwaliteit, vult bij en maakt schoon. Betalen gaat via een moderne zelfscankassa. Een discrete beveiliging maakt het concept compleet.

Meer weten over de FOODIE'S MicroMarket?

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.