Snacks

Met een snackautomaat van Selecta ben je altijd verzekerd van een uitgebreid assortiment snacks op het werk. Onze snackautomaten kunnen gevuld worden met zoete en hartige snacks.

Een snackautomaat op het werk

Met een snackautomaat op het werk biedt je medewerkers niet alleen een boost  of tussendoortje tijdens het werk, maar gasten biedt je ook de mogelijkheid voor een uitgebreid koekje bij de koffie. Voor iedere omgeving bieden wij een passende oplossing. Kies je voor heerlijke chocoladerepen en chips of liever verantwoorde snacks? Een breed assortiment aan hartige- en zoete snacks maakt combineren geen enkel probleem.

Naast het aanbieden van snacks kunnen er ook verfrissende en gekoelde dranken aangeboden worden in een frisdrankautomaat. Kijkend naar de afname of aantal medewerkers kan de fris- en snackautomaat gecombineerd worden of los naast elkaar geplaatst worden. 

De fris- en fris/snackautomaat kunnen beide worden voorzien van een betaalsysteem en bestaat de mogelijkheid om de automaat in een inbouwkast te verwerken.

Snack automaten

  • Santa Fe

Snackautomaat kopen, huren of leasen?
Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw omgeving?

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kies een segment

                                                                                          Bekijk onze Algemene Voorwaarden