Starbucks on the go

Met Starbucks on the go geniet je onderweg van jouw favoriete Starbucks koffie. 

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Koffie concepten
  3. Starbucks on the go

Starbucks on the go

Door middel van een exclusief partnership met Starbucks, biedt Selecta jou de mogelijkheid om ook op kantoor of onderweg te genieten van jouw favoriete Starbucks koffie.

Het Starbucks on the go concept past zowel in openbare als zakelijke omgevingen. Het design is in dezelfde herkenbare stijl als alle Starbucks koffiehuizen. In samenwerking met onze Starbucks Ambassadors zorgen wij iedere dag weer voor de allerbeste kwaliteit koffie.

Starbucks on the go

Wat is Starbucks on the go?

Starbucks on the go is een zelfbedieningsconcept waarbij iedereen zijn eigen favoriete Starbucks koffie kiest. De luxe bonenautomaat met verse melk staat garant voor een constant hoge kwaliteit. Ieder drankje wordt volgens de authentieke Starbucks receptuur bereid. Of je nu een volledige dagelijkse service nodig hebt of een support model, een betaalmodule of betaling aan de kassa – wij bieden een systeem op maat.

Je kunt met deze koffiemachine altijd kiezen uit twee koffiebonen, de Fairtrade gecertificeerde Espresso Roast of de mildere Blond Roast. Met meer dan 100 verschillende koffie- en theevariaties is er voor iedereen een populaire Starbucks drank beschikbaar. Of dat nu gaat om een Vanille Cappuccino, Chilled Latte, Chocolademelk of Tazo Tea. Door een gebruiksvriendelijke touchscreen op het apparaat zijn zelfs extra opties mogelijk, bijvoorbeeld extra siropen of een extra shot espresso.

Kom langs voor een kopje koffie

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Waarom Starbucks on the go?

Koffie verbindt. Met Starbucks on the go breng je ’s werelds meest populaire koffiemerk naar jouw organisatie. Met dit concept bied je jouw gasten en medewerkers een ongekend gevoel van luxe en kwaliteit. Ideaal voor een plek waar men elkaar ontmoet en onder het genot van een goede kop koffie tot nieuwe ideeën komt.

Selecta biedt hulp bij het stimuleren van verkoop door middel van een uitgebreide marketingkalender met seizoensgebonden promoties zoals de Chilled Latte in de zomer en Starbucks Christmas blend in de winter.

Ook maakt Selecta gebruik van de meest geavanceerde software. Deze software kan gebruikt worden voor gedetailleerde rapportages omtrent het aantal verkochte dranken per machine per dag, preventief onderhoud en alarmen bij storingen. Daarnaast zijn de zorgvuldig samengestelde productorders in te zien om te garanderen dat uw machine ten aller tijden operationeel blijft.

  • Op het vliegveld
  • In de bioscoop
  • Op kantoor
  • Onderweg
  • Op de universiteit
  • In de zorg

Geïnteresseerd in Starbucks on the go?

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Starbucks on the go Site Locator

Starbucks on the go Site Locator

Wil je weten waar je je volgende Starbucks on the go drankje kan krijgen? Gebruik de site locator en vind de volgende Starbucks on the go dicht bij jou in de buurt.

Site Locator