Koffie op het werk

Ben je op zoek naar goede koffie op het werk? Selecta heeft de beste koffieautomaten voor op het werk.

Koffie op het werk

Als je jouw personeel een plezier wilt doen, overweeg dan een koffieautomaat van Selecta op de werkvloer te plaatsen. Selecta biedt de lekkerste koffie in de meest gebruiksvriendelijke machines. Je personeel geeft eenvoudig aan wat voor koffie of andere warme drank ze willen drinken en de machines gaan aan de slag. Bij Selecta zijn we gepassioneerd over het maken van koffie, houden ervan om innovatieve concepten te bedenken en uit te voeren. Het belang van goede koffie voor bedrijven is niet te ontkennen. Met een goede koffieautomaat op het werk verhoogt u de werkplezier van jouw personeel. Met een koffieautomaat voor op het werk biedt je jouw personeel genietmomenten die hen de dag doorhelpen. Verder zijn koffieautomaten op het werk een ideale plek voor personeel om in een ontspannen sfeer elkaar te ontmoeten en ideeen uit te wisselen.

De beste koffieautomaat voor op het werk

Bij Selecta heb je de keuze uit meerdere koffieautomaten op het werk. Deze zijn bij ons onderverdeeld in twee verschillende categorieen, te weten espressomachines en instant koffieautomaten. Bij espressomachines worden vers gebrande koffiebonen a-la-minute gemalen. Neem een lekkere capuccino of espresso voor een perfect genietmoment. Deze bonenmachines zijn stijlvol en zeer gebruiksvriendelijk. Je kan eenvoudig de machine bedienen met behulp van het touchscreen. Daarmee geef je ook jouw persoonlijke wensen voor je warme drank aan.

Naast de bonenmachines heeft Selecta ook nog een aantal instant koffiemachines voor de werkvloer. Ook deze machines zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden de keuze uit meerdere warme dranken. Je hebt, net als bij de bonenmachines, de mogelijkheid om bij deze machines een betaaloptie te gebruiken. Je kan uiteraard het personeel ook gratis van de koffie gebruik laten maken. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wilt hebben, of een prijsopgave wilt ontvangen. We kunnen dan alle opties bespreken, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een koffieautomaat bij ons te huren.

Top 3 koffieautomaten voor op het werk

Geïnteresseerd in een automaat?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Koffie op kantoor

Op zoek naar de lekkerste koffie voor op kantoor? Selecta bied je de keuze uit meerdere koffieautomaten, die allemaal onze heerlijke koffie schenken. Het personeel zal je dankbaar zijn, per slot van rekening draagt lekkere koffie bij aan het werkplezier van werknemers. Onderzoek heeft uitgewezen dat ze beter presteren als ze tijdens hun werkdag kunnen genieten van een lekker kopje koffie, of een van de andere warme dranken uit onze automaten. Koffie op kantoor is een belangrijk onderdeel van de gemiddelde werkdag, en met een koffiemachine van Selecta zorgt u voor speciale genietmomenten. Niet voor niets hebben we bij Selecta passie hoog in het vaandel staan.

de lekkerste koffie op kantoor

Een kopje koffie is voor ons meer dan zomaar een product. Bij Selecta combineren we meesterschap met passie. Dit doen we op duurzame wijze, omdat we ervan overtuigd zijn dat we als makers van een natuurproduct als koffie ook moeten zorgen voor de natuur. Voor ons zijn people, planet en profit met elkaar verbonden, wat ook terug te vinden is in onze werkwijze. Een kopje koffie voor op kantoor is voor ons een belangrijk moment tijdens een werkdag. We willen dat onze gebruikers genieten en verrast worden door onze inspirerende concepten. We hebben hiervoor verschillende koffiemachines in ons assortiment, die aansluiten bij uiteenlopende wensen. Of het nu om een klein bedrijfje of om een multinational gaat, wij hebben de perfecte automaat voor koffie op kantoor.

Koffieautomaat op kantoor

Wat is een werkdag zonder een lekker kopje koffie op zijn tijd? Uit onderzoek is gebleken dat personeel dat regelmatig kan genieten van een lekker bakje, meer plezier beleeft aan het werk. Het koffiemoment bij de koffieautomaat op kantoor is ook een van de belangrijkste momenten op een dag. Het is bij uitstek een moment waarbij uw personeel even kan ontspannen en genieten, en met collega's even de dag door kan nemen. Een slap bakje koffie kan de werksfeer verstoren, vandaar dat Selecta grote zorg besteedt aan het samenstellen van de lekkerste koffie op de werkvloer. Ons eigen merk koffie, Miofino, dat in onze koffieautomaat voor op kantoor zit, zal de goedkeuring van uw personeel zeker weg kunnen dragen.

De beste koffieautomaten op kantoor

Selecta maakt niet alleen de lekkerste koffie, ook onze koffieautomaten voor op kantoor behoren tot de top. We hebben een groot aantal koffieautomaten in ons assortiment. Zo hebben we verschillende stijlvolle, gebruiksvriendelijke bonenmachines in ons assortiment. Op het handige touchscreen van onze bonenmachines kunnen medewerkers makkelijk aangeven hoe zoet of sterk ze hun warme drank willen hebben. Daarnaast heeft Selecta ook een aantal instant koffiemachines, waar snel de lekkerste warme dranken uitkomen. Al onze machines schenken niet alleen maar koffie, maar ook espresso, capuccino, heet water voor de thee en nog meer variaties.

Wilt u ook zo'n mooie koffieautomaat op kantoor?

Als u ertoe besluit een koffieautomaat voor op kantoor te bestellen bij Selecta, dan krijgt u onze uitstekende service hier bijgeleverd. Wij zorgen voor vervoer, montage en plaatsing van de machine, waarbij we ook het onderhoud van de apparaten regelen. U kunt daarbij ook een contract met ons afsluiten waarbij we op regelmatige tijden uw machine voor u bijvullen. Bij Selecta werken goed getrainde, gemotiveerde mensen die ervoor zorgen dat uw machine altijd perfect blijft werken. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een goede koffieautomaat voor op kantoor. We bekijken samen met u wat uw wensen zijn en hoe wij deze voor u kunnen invullen.

Kies het concept dat het beste bij je past

Koffie voor bedrijven

Met een koffieautomaat van Selecta schenkt je de lekkerste koffie voor bedrijven die er te krijgen is. Het belang van goede koffie op het werk mag niet onderschat worden. We kennen allemaal de clichebeelden wel van mensen die pas wakker worden als ze een kop sterke koffie hebben gehad. Maar het is een feit dat werknemers hun werk als prettiger ervaren als de koffie op kantoor extra lekker is. Het werkplezier gaat ervan omhoog, en dat levert een hogere productiviteit op. 

Selecta heeft een mooi assortiment koffieautomaten. Als u bij ons een koffieautomaat aanschaft krijgt u hier de beste service bij. Wij vervoeren, monteren en plaatsen de koffieautomaat voor u. We zorgen voor het onderhoud en kunnen voor u ook zorgen voor het bijvullen van de automaat. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van koffie voor bedrijven, en doen dit altijd met passie voor ons product.

Wij staan voor je klaar