Koffieautomaten

Selecta heeft voor iedere omgeving de perfecte koffieautomaat. Hiermee ben je altijd verzekerd van de beste koffie.

Koffieautomaten kantoor

Het belang van een lekker kopje koffie mag niet onderschat worden. De koffieautomaat op kantoor is niet alleen een apparaat is om verse koffie vandaan te halen, maar ook om bij te kletsen met collega's. De kwaliteit van de koffie is dan ook erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat goede koffie bijdraagt aan het positieve gevoel dat mensen over hun werkplek hebben. Sterker nog - mensen gaan er zelfs beter van presteren! We begrijpen dan ook dat werkgevers een goede keuze willen maken als ze op zoek gaan naar nieuwe koffieautomaten voor hun bedrijf. Bij Selecta vindt u kwalitatief hoogwaardige koffieautomaten, waar ook nog eens de lekkerste koffie uit geschonken wordt. Niet voor niets behoort Selecta tot de top drie van Europa.

de top 3 koffieautomaten voor zakelijk gebruik

Geïnteresseerd in een automaat?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Koffieautomaat voor zakelijk gebruik

Het koffiemoment is voor het personeel één van de belangrijkste momenten van de dag. Het halen van een kopje koffie bij de koffieautomaat lijkt misschien maar een gewoon moment, maar het belang ervan kan niet onderschat worden. Uw personeel kan even tot zichzelf komen op een drukke werkdag, en samen met collega's even de dag doornemen. Met een lekker kopje koffie daarbij wordt het een waar genietmoment. Een koffieautomaat zakelijk gebruiken is dan ook heel belangrijk, en de beste zakelijke koffieautomaat vind je bij Selecta.


Bekijk al onze zakelijke koffieautomaten en onze overige automaten

Koffieautomaten zakelijk gebruiken

Een koffieautomaat zakelijk gebruiken doe je het beste met één van de automaten van Selecta. Ons bedrijf heeft een assortiment met zowel bonenmachines als de instnat koffieautomaten. Onze bonenmachines zijn stijlvolle koffieautomaten, zoals je die ook wel ziet staan bij dure koffietentjes. Onze heerlijke blends zijn eenvoudig te verkrijgen. Met behulp van de handige touchscreens kan iedereen eenvoudig aangeven welke drank ze willen, net als hoe zoet of sterk de drank moet zijn. Als je deze koffieautomaten zakelijk gebruikt heb je de mogelijkheid om de dranken gratis aan te bieden of hier een betaalsysteem in te bouwen.

Koffieautomaat kopen of huren

Koffieautomaat kopen

Ga je voor je bedrijf een koffieautomaat kopen? Bekijk dan ons brede assortiment koffieautomaten. Bij het kopen van een zakelijke koffieautomaat komt nogal wat kijken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken samen welke koffieautomaat het beste past binnen jouw bedrijf.  

Koffieautomaat huren

Een zakelijke koffieautomaat huren is één van de meest gangbare manieren in de markt. Wanneer je een koffieautomaat huurt van Selecta ben je verzekerd van een ultieme koffiebeleving. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor je klaar!

Kies het concept dat het beste bij je past

Koffieautomaat voor bedrijven

Het belang van een lekker kopje koffie mag niet onderschat worden. Op het werk is het belangrijk voor het personeel om zich af en toe te kunnen ontspannen met een lekker genietmoment. Selecta heeft onderzoek laten uitvoeren naar de invloed die echt lekkere koffie heeft op mensen. Daaruit is naar voren gekomen dat mensen er zeker belang aan hechten om op het werk te kunnen ontspannen met een kopje koffie waar ze van kunnen genieten. Het plezier in het werk gaat substantieel omhoog, wat er dan ook nog eens voor zorgt dat de productiviteit meestijgt. Daar komt bij dat veel van de beste ideeen zijn ontstaan als mensen spontaan samenkomen, en waar kan dat nou beter dan bij de koffieautomaat? Selecta is een van de grootste aanbieders van Europa op het gebied van koffieautomaten voor bedrijven.

De beste koffieatomaten voor bedrijven

 

Met een kopje koffie van Selecta verhoog je de werkvreugde. Onze koffieautomaat voor bedrijven is ook in een instant uitvoering te verkrijgen. We hebben de instant koffieautomaat eveneens in verschillende uitvoeringen. Ook deze koffieautomaten voor bedrijven zijn makkelijk te bedienen en bieden meerdere heerlijke dranken. Het mooiste is misschien nog wel dat je geen omkijken meer hebt naar onze machines. Wij zorgen voor vervoer, montage, plaatsing en onderhoud van de machines. Indien gewenst kunnen we er ook voor zorgen dat de automaten regelmatig worden bijgevuld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wij staan voor je klaar