Koffiebeleving

Ben je op zoek naar een ultieme koffiebeleving op het werk? Bij Selecta hebben we een passend koffieconcept voor iedere sector. Zo ben je verzekerd van de perfecte koffiebeleving.

Koffiebeleving

Een kop koffie is meer dan alleen maar een drank die medewerkers een paar keer per dag naar binnen werken. Als je op het werk zorgt voor koffiebeleving, oftewel een echt lekker kopje koffie, dan draag je daarmee bij aan een heerlijk ontspanmomentje voor medewerkers, bezoekers en klanten. Zo wordt een drukke, misschien wel hectische werkdag onderbroken door een prettig moment waar medewerkers alles even achter zich kunnen laten. Uit onderzoek is gebleken dat een dergelijk moment met goede koffiebeleving kan zorgen dat medewerkers meer plezier krijgen in hun werk, wat dan ook weer zorgt voor een hogere productie. En de beste ideeen ontstaan vaak als mensen een moment kunnen ontspannen met elkaar - juist, bij de koffiemachine!

Echte koffiebeleving op het werk

Voor ons is koffie meer dan zomaar een product, We zijn gepassioneerd in ons werk, wat uitgedragen wordt in de kwaliteit van zowel onze koffie als onze automaten. Onze koffie is samengesteld uit de beste koffiebonen, die samen voor de lekkerste blend zorgen. En elke koffiemachine die bij Selecta in het assortiment zit is met zorg en toewijding ontwikkeld. Wij nemen koffiebeleving serieus en de ultieme koffiebeleving op het werk is voor ons het belangrijkste doel. We hebben hiervoor 4 waarden opgesteld waar we bij Selecta altijd naar werken. Deze waarden zijn meesterschap, bezieling, duurzaam ondernemen en sensationele kwaliteit. Met deze vier waarden weet Selecta zich als geen ander te onderscheiden. Het mag dan ook geen wonder zijn dat we tot de top drie van Europa behoren!

De top 3 professionele koffiemachines

Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Kies het concept dat het beste bij je past

Wij staan voor je klaar