Fresh brew automaten

Vertrouwde filterkoffie op kantoor.

Waarom een fresh brew automaat?

Vóór het gebruik van koffiepad, capsules en verse bonen, was het zetten van een kop koffie met gemalen koffie en een filter, de standaard.

De term ‘freshbrew’ is in het leven geroepen omdat de koffiemachine een kop koffie zet van gemalen koffie. Met de freshbrew koffie automaat kun je alle kanten op, of het nu gaat om een zetten van één kop of een hele kan.

Waar instant koffie de focus legt op snelheid, gaat het bij freshbrew koffie vaak om de vertrouwde smaak. De zettijd is net wat langer dan bij een instant koffiemachine, maar aanzienlijk korter dan die van een verse bonen automaat. Heet water wordt toegevoegd aan de gemalen koffie, na ongeveer 25 seconden is jouw kop koffie gezet.

Mooie bijkomstigheid de freshbrew koffieautomaat is dat deze relatief goedkoop is en een constante kwaliteit biedt. Let er wel op dat filterkoffie veel afval (lees: koffiedik) met zich meebrengt en dus iets meer onderhoud vraagt.

Huren, leasen of kopen?

Jij bepaalt of je een fresbrew koffie machine wil huren, leasen of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuzen.

In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.
 

Kom langs voor een kopje koffie

We kunnen er lang of kort over praten, uiteindelijk gaat het om de smaakbeleving. Graag nodigen we je dan ook uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht. Is dat voor jou te ver, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.