Instant koffie

Heerlijke koffie in een handomdraai!

Waarom een instant koffiemachine?

Een instant automaat is perfect voor een omgeving waar pauzes kort zijn of veel mensen tegelijkertijd een kop koffie nodig hebben. Deze automaten vergen weinig onderhoud en zijn voordelig in de aanschaf. Onze instant koffiemachines zetten in korte tijd een krachtige oploskoffie van hoge kwaliteit.

Wat is instant koffie eigenlijk?
Instant koffie, ook wel vriesdroog of oploskoffie genoemd, wordt gemaakt van extract van gezette koffie. Het extract wordt verkregen door het overtollige water bloot te stellen aan een temperatuur van -40 graden celcius. Zo ontstaan er korreltjes ‘pure koffie’. Deze koffie kan gemakkelijk gemengd worden met heet water, zodat binnen een aantal seconden een kop koffie kan worden gezet. Door goed onderzoek en een continue ontwikkeling van het proces is de huidige instant koffie van hoge kwaliteit geworden. Vaak worden zelfs fijngemalen koffiebonen toegevoegd, de zogenaamde micro-grind, waardoor de smaak nauwelijks afwijkt van verse bonenkoffie.

Huren, leasen of kopen?

Jij bepaalt of je een instant koffie machine wil huren, leasen of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuzen.

In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Kom langs voor een kopje koffie

Bekijk ons instant koffie automaten in ons Concept Center in Dordrecht. Is dat voor jou te ver, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.