Verse bonen machine

Op zoek naar vers gemalen bonenkoffie? Met één van onze state-of-the-art bonen machines ben jij vanaf nu de barista!

Voordelen van een verse bonen automaat

Voordelen van een verse bonen automaat

Wie zijn werknemers en bezoekers waardeert, biedt goede koffie aan op het werk. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse werknemers zich gelukkiger voelt op het werk door een goede kop koffie. Doordat mensen thuis en buiten de deur steeds betere koffie gewend zijn, stelt men op kantoor ook hoge eisen aan de smaak en kwaliteit van de koffie.

Met een bonenmachine zorg jij er voor dat iedereen kan genieten van een lekkere kop koffie. Bij deze zetmethode wordt elk kopje koffie vers gezet uit vers gemalen koffiebonen. De koffiebonen worden gemalen, waarna het hete water onder hoge druk door de aangedrukte koffie wordt geperst. Deze zettijd van een espressokoffie uit een verse bonen automaat duurt ongeveer 30 seconden.

Veel van onze bonen machines zijn volledig automatisch waarmee je in een handomdraai een heerlijke espresso, cappuccino of een latte macchiato zet.

Huren, leasen of kopen?

Jij bepaalt of je een verse bonen machine wil huren, leasen of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuze.
In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Kom langs voor een kopje koffie

We kunnen er lang of kort over praten, uiteindelijk gaat het om de smaakbeleving. Graag nodigen we je dan ook uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht. Je kunt dan alle koffie automaten zelf testen en onze koffiemerken proeven. Is Dordrecht voor jou te ver, dan komen we graag bij je langs.

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.