Koffiezetapparaten

Op zoek naar een zakelijke koffiezetapparaat? Bekijk ons ruime assortiment met de beste koffiezetapparaten.

Koffiezetapparaat voor bedrijven

Bij Selecta ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een koffiautomaat die de lekkerste koffie schenkt. Uit onderzoek is gebleken dat met de juiste keuze voor een koffiezetapparaat bedrijven hun productie kunnen verhogen. Goede koffie draagt namelijk bij aan het werkplezier van het personeel, wat ook weer tot een hogere productie leidt. En wees eerlijk: bij jouw bedrijf wil je toch ook lekkere koffie drinken? Bij Selecta hebben we een ruim aanbod koffiezetapparaten voor bedrijven. Deze varieren van bonenmachines tot de meer traditionele koffieapparaten waar je op een knop drukt, waarna de koffie of andere dranken er volautomatisch uitkomen. Bij ons vind je zeker een koffiezetapparaat voor bedrijven waar het personeel van gaat genieten.

Kies de juist koffiezetapparaat voor bedrijven

Op onze website vind je een gedetailleerd overzicht van de koffiezetapparaten die we in ons assortiment hebben. Hier kunt u direct zien welk van deze apparaten het beste aansluit bij jouw wensen. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen bekijken welke koffieautomaat het beste bij jouw bedrijf past. Als je bij ons de keuze hebt gemaakt, dan zorgen wij verder voor transport, montage, plaatsing en onderhoud. Je kan bij ons ook een contract afsluiten waarmee je ons de automaat op vooraf bepaalde tijden laat bijvullen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Top 3 koffiezetapparaten voor bedrijven

Geïnteresseerd in een apparaat?
Vraag informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Koffiezetapparaat zakelijk

Met een zakelijk koffiezetapparaat op kantoor dat lekkere koffie schenkt, verhoog je het werkplezier van het personeel. Dit zeggen we niet zomaar, uit onderzoek is gebleken dat deze redenering ook de werkelijkheid is. Als jouw personeel regelmatig even kan ontspannen met een lekker kopje koffie, dan kan je wel stellen dat een koffiezetautomaat kantoor werk aangenamer maakt. En personeel dat zich prettig voelt, is bereid om harder te werken. Daar komt bij: jij lust toch zelf ook een lekker kopje koffie tijdens de werkdag? Selecta heeft een koffiezetapparaat zakelijk in verschillende uitvoeringen. Van bonenmachines tot een instant koffiezetapparaat voor kantoor, bij Selecta vind je ze in ons aanbod.

Bekijk ons volledige assortiment zakelijke koffiezetapparaten

Koffiezetapparaat kopen of huren

Wil je een koffiezetapparaat kopen? Selecta heeft een breed scala aan zakelijke koffiezetapparaten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heb je niet de mogelijkheid om een koffiezetapparaat te kopen? Geen probleem! Bij Selecta behoort een koffiezetapparaat huren ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkeden met je. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Wij staan voor je klaar