Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste koffienieuws!

  1. Home
  2. Over Selecta
  3. Nieuws
Nieuwsbrief Juni

Ketensamenwerking binnen Facilitair+ draagt bij aan tevredenheid

Als aanvulling op de facilitaire dienstverlening startte Provincie Groningen in 2017 Facilitair+, een intensievere samenwerking tussen Provincie Groningen en de leveranciers Vitam, CSU, G4S, Kropman en Selecta.

Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

De digitale nieuwsbrief van juni over de Out.of.Home Award, hydratatie, de blog van onze Coffee Inspirator Laurens, de Lavazza Classy Compact capsulemachine en het Selecta Training Center.

Shell

Selecta wint wederom Out.of.Home Award

Op donderdag 20 juni is Selecta tijdens de uitreiking van de Out.Of.Home Awards wederom tot winnaar uitgeroepen binnen de categorie warme dranken in het segment ‘On the Move’.

Fairtrade Week

Fairtrade Week

Van 4 tot en met 12 mei vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade Week plaats. In deze landelijke campagneweek zetten bedrijven, winkels, Fairtrade Gemeenten en vele vrijwilligers zich in voor Fairtrade producten en producenten.

Opening FOODIE'S MicroMarket

Opening FOODIE'S MicroMarket

Vol trots presenteren wij een nieuwe FOODIE’S MicroMarket. Trotse eigenaar is de Provincie Zuid Holland! Binnen de FOODIE’S kunnen de medewerkers kiezen voor een drankje, heerlijke broodjes en salades of een andere snack op ieder moment van de dag.

Nieuwsbrief April

Nieuwsbrief April

De digitale nieuwsbrief van april over de Starbucks beleving op kantoor, de blog van onze Coffee Inspirator, de webshop en onze wereld van thee.

Logo kwekersgilde

Selecta werkt samen met Dordse Kwekersgilde

Dordrecht - De bedrijven Cirkellab, Pelican Rouge Coffee Roasters, Selecta en de Dordtse start-up Kwekersgilde slaan de handen ineen om te werken aan circulaire oplossingen in de regio Drechtsteden.

Koffiebeker draagtray snijafval

Draagtray van snijafval

Bij het verpakken van koffie blijft er veel plastic snijafval over. In plaats van dit restafval weg te gooien hebben we een manier gevonden om het snijafval te kunnen verwerken in een draagtray voor koffiebekers.

Winnaar Meldpunt Matige Koffie is bekend!

De winnaar van de Meldpunt Matige Koffie campagne is bekend. Omdat zij niet over de ruimte en mogelijkheden beschikken om de Pelican Rouge Coffee Bar te plaatsen, is er in overleg besloten de prijs weg te geven aan Stichting Jarige Job.

Selecta introduceert FOODIE'S Micromarket

Met trots presenteren wij onze nieuwe FOODIE'S Micromarket. Het bedrijfsrestaurant is nu een multifunctionele ruimte waar je kan werken, vergaderen, lunchen of gewoon bijpraten met collega's.

Meldpunt Matige Koffie

Selecta gaat de strijd aan tegen matige koffie op het werk! Op veel werkplekken wordt nog matige of slechte koffie geschonken Dat kan beter vinden wij en gaan de strijd aan om Nederland te voorzien van goede koffie.

Out.Of.Home Awards

Selecta wint twee Out.of.Home awards

Op woensdag 20 juni hebben we twee Out.of.Home awards gewonnen. Binnen de categorie “Warme dranken” ontvingen we de awards voor de segmenten “Petrol” en “leisure”. Wij zien dit als een groot compliment aan Selecta vanuit onze klanten.

Pathé

Starbucks bij Pathé

Pathé heeft nu besloten Starbucks on the go landelijk te introduceren in negentien van de 22 bioscopen. Daarmee is Starbucks binnen de Nederlandse bioscoopbranche straks exclusief bij Pathé verkrijgbaar.

Pelican Rouge Logo

Selecta to Acquire Pelican Rouge

We are delighted to announce the combination of the Pelican Rouge Group and the Selecta Group.

Lavazza

Selecta Lavazza Partnerschap

De samenwerking is een gezamenlijke missie om kwaliteitskoffie op Europese werkplekken en publieke locaties te introduceren.

Fira Goud Certificaat

Fira Goud Certificaat voor Selecta

In 2015 haalde Selecta tegelijkertijd brons en zilver. 2016 kunnen we nu dus goud met goud afsluiten.