Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste koffienieuws!

Koffiebeker draagtray snijafval

Draagtray van snijafval

Bij het verpakken van koffie blijft er veel plastic snijafval over. In plaats van dit restafval weg te gooien hebben we een manier gevonden om het snijafval te kunnen verwerken in een draagtray voor koffiebekers.

Logo kwekersgilde

Selecta werkt samen met Dordse Kwekersgilde

Selecta Nederland en Pelican Rouge Coffee Roasters gaan de samenwerking aan met de Dordtse Kwekersgilde, een lokaal initiatief voor de circulaire verwerking van koffiedik. Het initiatief richt zich op het hergebruik van koffiedik door het kweken van oesterzwammen en het ontwikkelen van heerlijke snacks voor de lokale horeca.

Winnaar Meldpunt Matige Koffie is bekend!

De winnaar van de Meldpunt Matige Koffie campagne is bekend. Omdat zij niet over de ruimte en mogelijkheden beschikken om de Pelican Rouge Coffee Bar te plaatsen, is er in overleg besloten de prijs weg te geven aan Stichting Jarige Job.

Selecta introduceert FOODIE'S Micromarket

Met trots presenteren wij onze nieuwe FOODIE'S Micromarket. Het bedrijfsrestaurant is nu een multifunctionele ruimte waar je kan werken, vergaderen, lunchen of gewoon bijpraten met collega's.

Pathé

Starbucks bij Pathé

Pathé heeft nu besloten Starbucks on the go landelijk te introduceren in negentien van de 22 bioscopen. Daarmee is Starbucks binnen de Nederlandse bioscoopbranche straks exclusief bij Pathé verkrijgbaar.

Pelican Rouge Logo

Selecta to Acquire Pelican Rouge

We are delighted to announce the combination of the Pelican Rouge Group and the Selecta Group.

Meldpunt Matige Koffie

Selecta gaat de strijd aan tegen matige koffie op het werk! Op veel werkplekken wordt nog matige of slechte koffie geschonken Dat kan beter vinden wij en gaan de strijd aan om Nederland te voorzien van goede koffie.

Selecta wint twee Out.of.Home awards

Op woensdag 20 juni hebben we twee Out.of.Home awards gewonnen. Binnen de categorie “Warme dranken” ontvingen we de awards voor de segmenten “Petrol” en “leisure”. Wij zien dit als een groot compliment aan Selecta vanuit onze klanten.

Lavazza

Selecta Lavazza Partnerschap

De samenwerking is een gezamenlijke missie om kwaliteitskoffie op Europese werkplekken en publieke locaties te introduceren.

Fira Goud Certificaat

Fira Goud Certificaat voor Selecta

In 2015 haalde Selecta tegelijkertijd brons en zilver. 2016 kunnen we nu dus goud met goud afsluiten.