Nieuwsbrief April
Dè Starbucks beleving op kantoor

Dè Starbucks beleving op kantoor

Door middel van een exclusief partnership met Starbucks, biedt Selecta jou de mogelijkheid om ook op kantoor of onderweg te genieten van jouw favoriete Starbucks koffie.

Het Starbucks on the go concept is ontworpen met de look & feel van de Starbucks koffiehuizen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een variëteit van warme dranken die bereid worden met de nieuwste Zwitserse espresso technologie. De modulaire formule is in te passen binnen verschillende kantoor omgevingen.

Wil je meer weten? Klik hier.
Het is tijd voor... koffie!

Het is tijd voor... koffie!

Het jaar is nog maar een paar maanden oud en twee grote (koffie)evenementen stonden al op het programma. Het Amsterdam Coffee Festival en een internationaal evenement in Berlijn, de AST.

Benieuwd wat onze Coffee Inspirator, Laurens, allemaal is tegengekomen tijdens het Amsterdam Coffee Festival? Of naar het evenement waar de baristatrainers weer eens op de stoel van de ‘student’ kruipen? Lees dan hier zijn blog!

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe webshop?

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe webshop?

Bestel via de webshop 24/7 makkelijker alle ingrediënten en producten voor de koffievoorziening.

Nog geen inloggegevens?
Vraag ze dan hier aan.

Ontdek onze wereld van thee

Ontdek onze wereld van thee

In ons nieuwe assortiment van de thee zijn 3 verschillende theeconcepten opgenomen. Elk concept heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Zodat bij iedere werkomgeving een passend concept geplaatst kan worden.

Flavours of Tea, mooie thee voor een goede prijs, in de 6 meest populaire smaken. Deze thee is verpakt in dozen van 100 enveloppen en voorzien van het RFA keurmerk.

Tea of Life, (h)eerlijke kwalitatieve thee met een pure afkomst. Deze thee heeft een ruim assortiment van 12 smaken en is zowel Fairtrade als Biologisch gecertificeerd. Deze thee is verpakt in handzame doosjes met 25 enveloppen.

Lipton Feel Good Selection, dit internationale theemerk heeft een assortiment wat perfect is afgestemd op verschillende momenten van de (werk)dag. De thee is verpakt in doosjes van 25 stuks en voorzien van het RFA keurmerk.