Nieuwsbrief juni

Selecta wint wederom Out.of.Home Award

Op donderdag 20 juni is Selecta tijdens de uitreiking van de Out.Of.Home Awards wederom tot winnaar uitgeroepen binnen de categorie warme dranken in het segment ‘On the Move’.

Een enorm groot compliment aan Selecta vanuit onze mooie klanten. Iedere dag werken wij er hard aan om onze klanten succesvoller te maken met de juiste koffiebeleving met onze verschillende koffieconcepten. Dat wij vorig jaar mochten winnen en ook dit jaar zijn uitgeroepen tot winnaar maakt ons dan ook erg trots!

Onze klanten succesvoller maken
Het is een bevestiging dat wij met onze merken Starbucks, Lavazza, Pelican Rouge en expertise bij het ontwikkelen van private labels uit de eigen branderij goed kunnen meebewegen met de markt. We hebben als ‘çategory leader’ ingezet op onze kennis in de petrolmarkt, koffie-expertise, technische ontwikkelingen en trainingsfaciliteiten. Zo hebben we onlangs een trainingscenter geopend voor onze monteurs om zo ons serviceniveau voor onze klanten naar een nóg hoger niveau te tillen.

Out.of.Home Awards
Out.of.Home Shops is een vakblad wat jaarlijks een enquête houdt onder inkopers en groothandels binnen de branches fastservice, catering, Petrol en Leisure. In deze enquête wordt gevraagd naar de prestaties van de verschillende leveranciers in onder andere de categorie ‘Warme dranken’.

Bedankt!
Wij willen onze klanten hiervoor bedanken. Samen kunnen we de consumenten binnen de segmenten ‘On the Go’, ‘Horeca’ en de ‘Zakelijke Markt’ blijven verrassen met unieke concepten.

Wij kijken uit naar het voorzetten van onze unieke samenwerking en het behalen van nieuwe successen!

Hydratatie

Vooral in de zomermaanden is het belangrijk om voldoende te drinken.

1,5 tot 2 liter water per dag
Je lichaam verliest elke dag veel vocht. Omdat je zweet, plast en ontlasting hebt. Ook in de lucht die je uitademt zit vocht. Dit moet allemaal aangevuld worden. Daarvoor heb je 1,5 tot 2 liter per dag nodig. Het verlies van vocht zal in de zomermaanden nog meer zijn en dus heb je meer vocht nodig.

Voldoende drinken op kantoor
Veel uren breng je door op het werk. Daarom is het belangrijk om op het werk ook voldoende te drinken. Met een ISEO waterbar heb je altijd heerlijk fris water bij de hand. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid voor bruisend of heet water. Zo kan er gedurende de dag afgewisseld worden en kan iedere medewerker kiezen waar hij/zij zelf zin in heeft.

 

Wil je meer weten? Klik hier.

IJskoffie: Cold Brew

Echt genieten van de zomer doe je met een ijskoffie in de hand. Er zijn verschillende type ijskoffie met ieder een eigen zetmethode.
Je kunt onderscheid maken tussen soorten ijskoffie. Je hebt heet gezette koffie die vervolgens gekoeld wordt, ofwel iced koffie. En je hebt de andere optie. Koud gezette ijskoffie, ofwel Cold Brew. 
 

Wil je de gehele blog lezen? Klik dan hier!

Classy Compact

Stijlvol ontworpen Lavazza capsulemachine met een touch interface. Door 3 verschillende doseringen kiest u zelf uw favoriete koffie. De Classy Compact is compact en eenvoudig te bedienen, hierdoor geniet u in een handomdraai van een heerlijke kop koffie of espresso.

 

Meer informatie over deze machine? Klik hier.

Selecta Training Center

Het trainen van onze medewerkers vindt Selecta erg belangrijk. Om dit goed te kunnen faciliteren is hebben we in ons kantoor in Dordrecht een Training Center gecreëerd. Dit is om alle trainingen te verzorgen voor onze monteurs en operators. Zo zorgt Selecta ervoor dat iedereen up-to-date blijft en alle nieuwe innovaties meester is.

Op meer dan 600 vierkante meters hebben wij de ideale omgeving gecreëerd voor trainingen op onze machines. Maar ook op betaalsystemen, telemetrie, waterfilters, soupserver en het kassa systeem voor de FOODIE’S.