Opening FOODIE'S MicroMarket

Vol trots presenteren wij een nieuwe FOODIE’S MicroMarket. Trotse eigenaar is de Provincie Zuid Holland! Binnen de FOODIE’S kunnen de medewerkers kiezen voor een drankje, heerlijke broodjes en salades of een andere snack op ieder moment van de dag.

De Provincie Zuid-Holland verhuist namelijk tijdelijk naar het Ypsilon Park te Den Haag, terwijl het Provincie Huis groots wordt gerenoveerd. Gedurende de komende vier jaar zullen er tussen de 300 en 400 medewerkers hier gevestigd zijn. Maar ook in dit tijdelijke pand horen de juiste voorzieningen.

Naast de open receptie, gezellige loungehoek, flexibele werkplekken en een fijne lunchplek was er behoefte aan een voorziening die voldoet aan de hoge eisen van de Provincie, maar ook in het financiële plaatje past. De FOODIE’S MicroMarket past hier perfect in. Er wordt dagelijks met een dynamisch en vers assortiment gewerkt wat varieert van lekkere broodjes, frisse maaltijdsalades, goed gevulde wraps en een uitgebreid aanbod van gezonde dranken en snacks. Selecta ontzorgt de Provincie hierin volledig door de FOODIE’S dagelijks te exploiteren; assortiment aanpassingen, dagelijkse vulling en schoonmaak.

Wij zijn blij dat we onze samenwerking met de Provincie hebben kunnen uitbouwen en continueren.

FOODIE’S - Energising your Workplace!

FOODIE-S-2
FOODIE-S-
DSC_7813