CIREX kiest voor FOODIE’S Grab & Go

Keuze voor Grab & Go lunchvoorziening sluit aan bij vitaliteitsbeleid CIREX

Afgelopen donderdag opende CIREX de nieuwe FOODIE’S in haar vestiging in Almelo. De ruim 100 medewerkers van dit productiebedrijf kunnen vanaf nu 24/7 gebruikmaken van deze Grab & Go oplossing. FOODIE’S is volledig corona-proof en biedt een breed assortiment van gezonde maaltijden, sandwiches, salades, koude drankjes, gezonde snacks en koffie. De keuze voor deze nieuwe lunchvoorziening in Grab & Go vorm sluit naadloos aan op het vitaliteitsbeleid van CIREX. 

Niels Scheffer van CIREX is enthousiast over dit nieuwe concept. “Bij CIREX willen we graag iedereen dezelfde kwalitatieve eet en drinkmogelijkheden bieden. Dus ook de mensen van de nachtdienst. Daarnaast ligt bij ons de focus op het ondersteunen van de vitaliteit van onze medewerkers. Daarom willen we gezond eten stimuleren. FOODIE’S is een soort minisupermarkt die het gemak van zelfservice combineert met een flexibel assortiment, lekkere en gezonde producten en accuraat voorraadbeheer. Deze vorm van lunchvoorziening ontzorgt ons volledig.” 

Oplossing op maat 
FOODIE’S is een innovatieve oplossing van Selecta, de facility service adviseur van meer dan 20.000 organisaties in Nederland. Sjoerd van den Dungen, commercieel directeur van Selecta Nederland: “Wij zien nog veel onzekerheid bij bedrijven en ondernemers. Veel gestelde vragen zijn: hoe zorg je voor een aantrekkelijke, corona-proof werkplek? Hoe houd je de binding met werknemers die thuiswerken? Maar ook hoe behoud je de balans tussen besparen en werknemers faciliteren tijdens werk, vergadering of creatieve processen op de werkvloer? Wij denken actief mee en realiseren zo samen met organisaties een betaalbare, flexibele food en beverage oplossing op maat. FOODIE’S is hier een mooi concreet voorbeeld van.” 

Onbemande Grab & Go oplossing
FOODIE’S is een onbemande Grab & Go oplossing voor kwalitatief eten & drinken die bestaat uit verschillende modules die op maat samengesteld kunnen worden. Inmiddels zijn er bijna 200 vestigingen van FOODIE’S geopend in Europa. Sjoerd van den Dungen: “Wij merken heel veel belangstelling vanuit de markt voor onze aanpak en voor deze 24/7 beschikbare Grab & Go oplossing. Het is een flexibel zelfservice concept met veel aandacht voor verse, gezonde producten. Daarnaast is ook het assortiment eenvoudig aan te passen op basis van de wensen van medewerkers. Dagelijks verzorgen wij op locatie het voorraadbeheer, zodat iedereen op elk moment van de dag kan genieten van verse en lekkere producten. Zo leveren wij graag onze bijdrage aan de tevredenheid en vitaliteit van werkend Nederland.”