MVO-rapport 2019

MVO-rapport 2019

In 2018 lanceerde Selecta een nieuw duurzaamheidsbeleid. In samenwerking en in overleg met medewerkers, klanten en belangrijke stakeholders hebben we vier strategische pijlers geïdentificeerd: respect voor ons milieu, onze verantwoorde producten, ondersteuning van onze community en een prettige werkomgeving. 

Download het MVO-rapport 2019
00:00 / 00:00

Ons duurzaamheidsbeleid

 • Respect voor ons milieu
  Respect voor ons milieu Wij streven ernaar de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren door onze CO2-voetafdruk te verkleinen en door bij te dragen aan een circulaire economie. We richten ons op het duurzame gebruik van ons wagenpark, het aanbieden van energie-efficiënte automaten en het beperken van onze afvalstromen, waaronder plastic, wegwerpartikelen en koffiedik.
 • Onze verantwoorde producten
  Onze verantwoorde producten We streven ernaar onze grondstoffen en producten op een duurzame manier in te kopen en het stimuleren van gezondere keuzes door middel van onze innovatieve concepten. We bieden een groot assortiment aan duurzame producten en uiteenlopende gezonde snacks en dranken.
 • Ondersteuning van onze community
  Ondersteuning van onze community We willen een positieve bijdrage leveren aan de landen en gemeenschappen waarin we actief zijn. We investeren in initiatieven in de landen van herkomst en we participeren binnen lokale Europese gemeenschappen.
 • Een prettige werkomgeving
  Een prettige werkomgeving We bieden onze medewerkers een veilige en prettige werkomgeving. We geloven in onze mensen en hun groeipotentie en we bieden trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden.