Nieuwsbrief juni

Vakbeurs Facilitair 2020

Vakbeurs Facilitair is dé vakbeurs voor alle facilitair managers die op de hoogte willen blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Met trots presenteert Selecta hier haar (duurzame) koffie- en theeconcepten, het FOODIE's MicroMarkt concept en haar nieuwste innovatie, de Junea, op het gebied van vending. Ook benieuwd?

Je bent van harte welkom van 29 t/m 31 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht voor een heerlijk kopje koffie. Wij zijn direct bij de ingang te vinden in hal 2, stand H16. Via deze link kun je een gratis toegangsticket bemachtigen. 

Noviteitenplein
Selecta is ook te vinden op het Noviteitenplein met de nieuwste innovatie en Pelican Rouge koffie. Daarnaast worden twee lezingen verzorgd door onze collega's. Op woensdag geeft Theo Leene (Sales Director National Accounts) antwoord op de vraag: 'Hoe laat je vraag en aanbod bij elkaar aansluiten bij aanbestedingen?'. En op donderdag neemt Sjoerd van den Dungen (Sales Director Netherlands) u mee met hoe F&B activiteiten aansluiten bij millennials in uw organisatie. 

Junea

De Junea is de eerste compacte, innovatieve en stijlvolle vendingmachine voor snacks. Door zijn kleine formaat perfect geschikt voor elk kantoor, kantine, flexplek of vergaderlocatie.

  • Een compact en stijlvol design
  • Bediening en betaling met een app op je smartphone
  • Perfect voor kantoor, kantine of vergaderlocatie
  • Prodcuten op maat samengesteld


Je bedient de Junea met je smartphone
Het kopen van een snack is simpel en snel. Je scant met de camera van je smartphone de QR-code op de Junea. Je kiest je snack en rekent direct af.
 

Healthy snacks in de Junea
Wil jij je team of bedrijf fit houden? Kies dan voor het Healthy Snackbox assortiment in jouw Junea! Met verantwoorde tussendoortjes haal je het beste uit je team zodat ze optimaal kunnen presteren.

Bekijk hieronder de introductievideo van de Junea - Brought to you by Selecta.

00:00 / 00:00
Proeven als een pro

Proeven als een pro

5 stappen voor een koffiecupping

Net als bij chefkoks is het voor onze koffiebranders enorm belangrijk om smaken te kunnen herkennen en te kunnen combineren. Eén ding staat voorop, smaak is het belangrijkste onderdeel bij de inkoop van kwalitatieve groene bonen en het samenstellen van koffiemelanges. Klik hier om de gehele blog te lezen. 

Lees de blog

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.