Pathé en Selecta Introduceren Starbucks on the go in Nederlandse Bioscopen

Pathé, marktleider in Nederland, introduceert Starbucks on the go vanaf februari 2017 in negentien bioscopen door het hele land. Daarmee is Pathé straks de enige bioscoopketen in Nederland waar Starbucks on the go verkrijgbaar is. Deze introductie sluit aan bij het streven van Pathé bezoekers kwalitatieve producten aan te bieden en samen te werken met toonaangevende merken. 

Hendrik ten Napel, Manager F&B Pathé: “Voor zowel Pathé als Starbucks en onze partner Selecta staat kwaliteit voorop. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat deze drie geliefde topmerken nu landelijk samenwerken. Voortaan bieden we onze bezoekers niet alleen de beste kwaliteit filmbeleving, maar ook een eersteklas Starbucks drankjes.”

Enerzijds verwachten bezoekers steeds meer keuze en kwaliteit; anderzijds heeft koffie grote invloed op de beleving en sfeer binnen de bioscoop. Daarom heeft Pathé besloten het koffieaanbod te verbeteren.

Starbucks on the go is het premium self-serve koffieconcept dat de Starbucks ervaring introduceert in nieuwe omgevingen – en daarmee de klant de mogelijkheid geeft te ontspannen en en te genieten van heerlijke warme dranken.
Het concept is ontworpen vanuit een samenwerking tussen Selecta en Starbucks met als doel het creëren van een hoogwaardige en unieke Starbucks ervaring on the go – daar waar de consument ook is.

Uw favoriete Starbucks-drankjes zijn daarmee nu beschikbaar on the go. Naast de espresso klassiekers kunt u ook kiezen voor een Vanilla Latte, Chai Tea Latte, Tazo thee en warme chocoladedranken. Daarnaast kunnen klanten hun drankje personaliseren met een keuze uit extra siropen of espresso shots.

Exclusief
Eerder werden er al Starbucks on the go formats geplaatst in Pathé Arena, Pathé Breda en Pathé Zaandam met Starbucks on the go. 

Pathé heeft nu besloten Starbucks on the go landelijk te introduceren in negentien van de 22 bioscopen. Daarmee is Starbucks binnen de Nederlandse bioscoopbranche straks exclusief bij Pathé verkrijgbaar. Het eerste vaste Starbucks on the go koffiepunt staat in de 14 december j.l. geopende nieuwe bioscoop Pathé Zwolle. Van februari tot medio 2017 wordt Starbucks on the go in de andere bioscopen geïntroduceerd.