Selecta introduceert een hygiëne- en veiligheidsoplossing voor openbare locaties

Voel je veilig op je werk of onderweg met de Safety Station van Selecta. De Safety Station geeft RET reizigers eenvoudig toegang tot mondmaskers, handdesinfectiemiddel en desinfectie doekjes.

Selecta, Europees marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack- en fresh food oplossingen, introduceert een hygiëne- en veiligheidsoplossing voor openbare locaties als reactie op de COVID-19 crisis. “De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en consumenten heeft bij Selecta de hoogste prioriteit. Het is voor ons belangrijk om in te spelen op de veranderende behoefte van onze klanten, vandaar dat wij onder andere de Safety Station ontwikkeld hebben”, meent Sjoerd van den Dungen, Commercieel Directeur Selecta Netherlands.

De Safety Station is een slimme vendingautomaat die is gevuld met beschermende producten, zoals mondmaskers, handdesinfectiemiddel, desinfecterende doekjes en spa blauw. Deze automaat zorgt ervoor dat medewerkers en reizigers 24/7 toegang hebben tot de benodigde producten om veilig te werken en te reizen. Daarnaast zorgt contactloos betalen zorgt dat het fysieke contact met de automaat bij een aankoop geminimaliseerd wordt.

De coronamaatregelen beginnen langzaam te versoepelen wat op ten duur zal leiden tot meer verkeer en reizigers met het openbaar vervoer. Bedrijven, luchthavens en stations zoeken naar oplossingen om hun werknemers en reizigers te helpen zich veilig te voelen. Het dragen van een mondmasker in het openbaar vervoer zal vanaf 1 juni 2020 verplicht zijn.

Trots plaatst Selecta samen met de RET vandaag, 29 mei 2020, de eerste 10 Safety Stations op verschillende metrostations in Rotterdam. De volgende metrostations worden als eerste voorzien: Beurs, Capelsebrug, Kralingse Zoom, Maashaven, Rotterdam Centraal, Schiedam Centrum, Slinge, Wilhelminaplein, Zuidplein en Spijkenisse Centrum volgen. Deze 10 stations zijn pas het begin. Selecta en de RET streven ernaar om de route van elke reiziger zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. 

Klik hier voor meer informatie over de Safety Station. 

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.