Selecta Management AG Kondigt Partnerschap met Lavazza aan

Cham, Zwitserland, 16 januari 2017 – Selecta Management AG en Luigi Lavazza Spa. hebben vandaag bekendgemaakt een interessant nieuw partnerschap aan te gaan om hun naamsbekendheid en marktaandeel in koffie- en vendingdiensten binnen Europa te vergroten. Met deze langdurige samenwerking breiden Selecta, een toonaangevend bedrijf op gebied van koffie- en vendingdiensten in Europa, en Lavazza, een toonaangevend Italiaans koffiemerk, hun bean-to-cup zelfbedieningsbusiness uit. Daarnaast gaan ze de markt op met het Lavazza Blue-concept voor Europese kantoren en on-the-go locaties. De komende jaren zijn Selecta en Lavazza voornemens 40.000 machines te plaatsen in Europese kantoren en on-the-go locaties. 

De samenwerking is een gezamenlijke missie om kwaliteitskoffie op Europese werkplekken en publieke locaties te introduceren - een kwestie van betrouwbare espressomachines, een sterk koffiemerk met verschillende geselecteerde blends, allemaal gecombineerd met betrouwbare service bij het installeren van de koffiemachine, productlevering, onderhoud en reparatie om elke dag weer een perfecte ervaring te garanderen. Selecta heeft in Europa meer dan 4.000 servicemedewerkers die consistente service leveren waarbij de klant altijd centraal staat. 

Dankzij verrassende recepturen, betrouwbare apparatuur en uitmuntende service leveren Selecta en Lavazza de komende jaren de allerbeste kwaliteitskoffie - een zeer smaakvolle traktatie - aan kantoren en on-the-go locaties in heel Europa.