Slimme vendingmachine van Selecta helpt bij een veilige en gezonde werkplek

Bedrijvend Nederland staat voor een enorme uitdaging. Er moeten protocollen komen met betrekking tot afstand houden, gedragsbeïnvloeding, hygiëne, beschermingsmiddelen en toezicht. Om bedrijven daarbij te helpen heeft Selecta de slimme vendingmachine ‘Junea’ aangepast om zo bij te dragen aan een veilige en een meer hygiënische werkplek. De Junea vendingoplossing was al uniek met contactloos kiezen en betalen. Nu kan deze compacte vendingmachine ook gevuld worden met hygiëne- en beschermingsartikelen.

Ondernemers breken hun hoofd over de vraag hoe we in een veilige omgeving kunnen komen werken in de hopelijk nabije toekomst. De Junea is zo aangepast dat het slimme apparaat daar een bijdrage aan kan leveren. Contactloos kiezen, contactloos betalen, een aangepast assortiment aan beschermende artikelen en de mogelijkheid om instructievideo’s te laten zien na de aankoop van een product via een uniek online platform. Daarnaast is de Junea een compacte moderne machine met een uniek design welke goed past in diverse kantooromgevingen.

Beschermende middelen
In de eerste plaats wil elk bedrijf dat medewerkers en bezoekers veilig en met een gerust hart naar het werk kunnen komen. Daar zijn meerdere maatregelen voor nodig. Voldoende ruimte op de werkvloer om te voldoen aan de 1,5 meter economie. Werknemers moeten toegang hebben tot voldoende beschermende artikelen, zoals desinfecterende handgel, ontsmettingsdoekjes en plastic handschoenen. Selecta heeft haar assortiment zo aangepast dat deze producten nu ook via de Junea aangeboden kunnen worden, naast het bestaande assortiment aan gezonde snacks. Ook wordt het op termijn mogelijk om mondkapjes in de Junea aan te bieden maar alleen als de zorgsector in voldoende mate is voorzien. “Wij willen dolgraag medewerkers van onze klanten de mogelijkheid geven  om voor een mondkapje te kiezen maar dan moet er wel voldoende voorraad zijn voor de zorgsector. Eerder kan gewoon echt niet!”, aldus Sjoerd van den Dungen van Selecta. “Wij verwachten ons Junea hygiëne en healthy assortiment halverwege de maand mei volledig op voorraad te hebben en te kunnen installeren bij geïnteresseerde klanten.”  

Contactloos kiezen en contactloos betalen
In tegenstelling tot andere bestaande vendingmachines, kan met de Junea contactloos gekozen en betaald worden via de smartphone. Dit voorkomt onnodige aanrakingen van de machine. Na aankoop van een product kan ook een video getoond worden op diezelfde smartphone met instructies voor een goed gebruik van de aankoop.
Het Nederlandse Tribes is aanbieder van flexibele premium kantoorruimtes en heeft inmiddels één locatie helemaal ingericht omtrent het werken in de ‘nieuwe economie’. Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes, is enthousiast over de mogelijkheden van de Junea. “We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om een veilige werkplek te creëren. Voldoende ruimte tussen bureaus, informatieborden en zelfs infraroodcamera’s om de temperatuur van de aanwezigen te monitoren. De Junea past daar perfect bij.”

Meer informatie over de Junea kun je vinden op www.junea.nl

  • JuneaCorona2

Neem contact op

Wil jij graag een Junea?

Plaats jouw pre-order via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.