Nieuwsbrief corona

Wij staan in de startblokken!

In deze tijd komt er veel op iedereen af en dat begrijpen wij. Daarom staan wij niet alleen als koffiepartner voor je klaar, maar staan onze accountmanagers in de startblokken om je te helpen en je te adviseren bij de opstart van je bedrijf met betrekking tot alle COVID-19 maatregelen. Neem contact op met je accountmanager en samen zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers straks weer veilig aan de slag kunnen. 
 

Hieronder bespreken wij al 4 belangrijke tips/oplossingen:

1. 1,5 meter economie
Waar staan de koffiemachines in jouw bedrijf? In een looppad, nauwe pantry of op een drukke afdeling? Denk dan na over een nieuwe plek of voeg extra (tijdelijke) koffiemachines toe om de drukte te verspreiden. Kijk ook goed naar de plaats van je printers en afvalbakken.

2. Opstart problemen bij de koffiemachine?
In veel gevallen heeft de koffieautomaat weken stil gestaan. Dit kan problemen opleveren tijdens het opstarten. Hier vind je per type machine de juiste instructie voor een probleemloze opstart. Mocht er toch een probleem ontstaan? Geen zorgen! Onze collega’s van het Customer Care Center staan voor je klaar. Bel naar: 078-6544522 en zij proberen het samen met jou op te lossen. Lukt dit niet? Sturen wij een monteur. 

3. Hygiëne rondom de koffiemachine
Naast het afstand houden is hygiëne erg belangrijk om besmetting te voorkomen. Download hier de spelregels rondom de koffiemachine en hang deze op in je bedrijf. Selecta biedt verschillende producten aan om de hygiëne te bevorderen. Bestel de hygiëne kit met alle noodzakelijke producten, zoals desinfecterende spray en eenmalige doekjes. 

4. Boost je coronaprotocol
De Junea helpt je hierbij! De Junea is een slimme vendingmachine en maakt het mogelijk om niet alleen gezonde snacks, maar ook beschermende middelen op je werkvloer, in de showroom of in vergaderruimtes te faciliteren. De Junea kan via de smartphone worden bediend, waardoor hier ook geen besmetting mogelijk is. Kijk voor meer informatie op: www.junea.nl

  • JuneaCorona2

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.