Webshop

Bestel alle ingrediënten makkelijk online via onze webshop.

 

Direct naar de webshop

Bestellen via de webshop

Bestellen via de webshop

Producten online bestellen wordt steeds makkelijker. Denk daarbij aan het bestellingen van kleding of boodschappen vanaf je computer. Dat kan nu ook met alle producten voor de koffievoorziening. Via onze webshop bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt. De webshop is 24/7 bereikbaar dus bestel wanneer het jou het beste uitkomt.

Meer voordelen van online bestellen:

  • Overzicht van ons volledige assortiment
  • Historie bestellingen inzien en herhalen
  • Vaste bestellijst maken
  • Orderbevestiging na iedere bestelling
  • Bestellen wanneer het jou uitkomt
  • Bestelherinnering per e-mail

Inloggegevens

Ben je een zakelijke klant bij Selecta en wil je graag online gaan bestellen, maar heb je nog geen account? Vraag deze dan hier aan. Je ontvangt dan een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Ben je nog geen klant van Selecta, maar wil je wel graag onze koffie bestellen? Vraag dan hier een klantnummer aan en een webshop account. Zodra het klantnummer is aangemaakt, ontvang je een e-mail met de inloggegevens van de webshop.

Aan de slag

Vul je inloggegevens in en ga aan de slag. Na het inloggen zie je het volledige assortiment. Weet je niet meer welke producten je nodig hebt? Onder het “toverstafje” in de menubalk vind je terug wat je in de laatste 2 jaar hebt besteld. Onder “mijn account” kun je jouw eerdere bestelling terugvinden en opnieuw bestellen.

Maak een vaste bestellijst en alle producten staan gelijk klaar om te bestellen. Zet hiervoor eenmalig alle producten die je nodig hebt in het winkelmandje en sla deze producten op als bestellijst.

Na het versturen van je bestelling krijg je direct een orderbevestiging. Zo weet je dat de order bij ons binnen is gekomen en wordt verwerkt.

Direct naar de webshop

Heb je nog vragen?