Over Selecta

Selecta is de Europees marktleider op het gebied van koffie concepten. Verspreid over 16 landen in Europa worden dagelijks 12 miljoen mensen voorzien van heerlijke koffie op het werk, onderweg en in de horeca.

  1. Home
  2. Over Selecta
  3. Over ons

Selecta Nederland

Selecta Nederland is onderdeel van de Selecta Groep. In Europa zijn wij marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack- en fresh food oplossingen. Verspreid over 16 landen in Europa worden dagelijks 12 miljoen mensen voorzien van heerlijke koffie op het werk of onderweg. Selecta biedt een totaal concept: Of het nu gaat om een machine in combinatie met de perfect koffiemelange, service en/of verzorging. 

Onze passie: Koffie

Bij Selecta hebben wij het geluk dat we van onze passie ons vak hebben kunnen maken. Iedereen heeft recht op goede koffie en daarom werken wij elke dag aan de perfecte koffievoorziening. Op het werk, onderweg én in de horeca. Wij weten als geen ander dat goede koffie bijdraagt aan een hogere medewerkerstevredenheid. Onze slogan is dan ook niet voor niets “Make the day work”. Een goede kop koffie en een lekkere (gezonde) snack beschikbaar op ieder moment.

Hoe maken wij het verschil?

Het begint bij onze eigen branderij in Dordrecht. Onze koffiespecialisten branden hier de groene bonen volgens een ambachtelijk brandproces. Zo halen wij het beste uit onze koffiebonen. Een team van specialisten reist van Midden Amerika tot het Verre Oosten om de meest verse en kwalitatieve boon in te kopen. We maken daarbij verantwoorde keuzes als het gaat om onze producten en processen, waarbij we een bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarnaast spelen we continue in op de wensen van onze klanten door te innoveren en onze kwaliteit te verbeteren. Niet alleen van onze koffies, maar ook ten aan zien van de koffiemachines, service, betaalsystemen en Telemetrie. Door onze krachten te bundelen met Starbucks en Lavazza biedt Selecta je naast Pelican Rouge een ruime keuze aan de beste koffiemerken.

00:00 / 00:00

Missie & Visie

Met onze internationale organisatie hebben wij een gezamenlijke missie en visie gedefinieerd:

Onze missie - Selecta is dedicated to providing great quality coffee brands and convenient food and beverages concepts.

Onze visie - Selecta will be the European leader in unattended self-serve coffee and convenience food, at the workplace and on-the-go.

Heb je nog vragen?