Partners

Door onze krachten te bundelen met partners zoals Lavazza en Starbucks bieden we een ruime keuze voor jou als klant. Ook werken we samen met organisaties die een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Hieronder onze partners op een rij.

Starbucks

Starbucks

Sinds 2014 werken wij samen met Starbucks en hebben het Starbucks on the go concept opgezet. Met Starbucks on the go bieden we je de mogelijkheid om niet alleen onderweg maar ook op kantoor te genieten van de bekende Starbucks-ervaring. De look & feel van het concept is gelijk aan het design van de Starbucks koffiehuizen. Starbucks on the go biedt een selectie van heerlijke Starbucks consumpties. Van caffè latte, cappuccino en espresso (bereidt met dezelfde Fairtrade espressobonen als in de Starbucks stores) tot warme chocolademelk en verfrissende Tazo theeën.

Lavazza

Lavazza

In 2017 is Selecta een samenwerking aangegaan met Lavazza. De samenwerking biedt ons de mogelijkheid om ook in Nederland Italiaanse kwaliteitskoffie aan te bieden aan kantoren en op on-the-go locaties. Al generaties lang werkt de familie Lavazza aan de beste koffieblends. Of het nu gaat om een capsulemachine in de boardroom of een luxe koffiecorner met verse melk, Lavazza staat garant voor "A taste of Italy in every cup".

Villa Pardoes

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. 

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Sinds 2003 verzorgt Selecta de koffie, thee en toebehoren in Villa Pardoes. Daarnaast ontvangen wij ook nog jaarlijks een mooie donatie. Dagelijks genieten de gasten, vrijwilligers en de vaste staf van allerlei heerlijke warme dranken uit een van de drie automaten in onze Koffiecorner en de Poef. En dat zijn heel wat ‘geniet momenten’ bij elkaar: ruim 45.000 kopjes koffie per jaar worden er gedronken in Villa Pardoes!