Onderwijs

Met de juiste koffievoorziening zorg je voor een goede leeromgeving voor de student en een fijne werkomgeving voor de medewerker.

Koffie in het onderwijs

Onderwijsinstellingen zijn er in alle vormen en maten. Van kleine basisscholen tot grote universitaire instellingen met meerdere locaties. Iedereen zou de dag moeten kunnen starten met een goede kop koffie.

Een goede en energieke start van de dag is bevorderlijk voor de student en de docent. Koffie zorgt voor meer energie en creativiteit. En uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok | Netpanel in opdracht van Selecta) blijkt dat 61% van de medewerkers binnen de onderwijsbranche meer werkplezier ervaart met een goede kop koffie.

Binnen een onderwijsinstelling is de kans groot dat de wensen van een goede kop koffie ver uit elkaar liggen. Waarschijnlijk is er in de docentenkamer behoefte aan een andere koffiemachine dan in de kantine. Waarom voor één soort machine kiezen voor de hele school, als je iedereen kan voorzien van de koffievoorzienig die het beste aansluit op de wensen.

Bekijk de koffieconcepten die we hebben samengesteld speciaal voor het onderwijs. We hebben een passend concept voor iedere omgeving - voor zowel medewerkers als studenten, gratis én betaald.

Online onderzoek aanvragen

Weet jij wat de docenten, medewerkers en studenten van de koffievoorziening  op school vinden? Wij verzorgen geheel vrijblijvend een online onderzoek over koffie bij jouw organisatie. Onze vragenlijst geeft in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers en studenten de koffie beoordelen.

Benieuwd naar onze koffiemachines voor de onderwijs sector? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. 

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw onderwijsinstelling? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.