Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg verzorgen de medewerkers altijd anderen. Wij keren het graag om en verzorgen graag jouw medewerkers met heerlijke koffie.

  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren overzicht
  4. Gezondheidszorg
Zorg

Koffie in de zorg

Koffiebeleving speelt in de zorg een belangrijkere rol dan in andere branches, zo blijkt uit onderzoek. Het 'bakje troost' stelt de patient en bezoeker in een wachtruimte gerust terwijl voor medewerkers de koffievoorziening een noodzakelijke motor is.  

Uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok I Netpanel in opdracht van Selecta) blijkt dat maar liefst 69% van de medewerkers in de zorg vindt dat de koffie op de werkplek beter kan.

Hoe zorg je, in een ziekenhuis of zorgcentrum, voor een optimale beleving van het koffiemoment? Voor iedere doelgroep heeft Selecta een op maat gemaakt concept.

Wat vinden jouw medewerkers van de koffie ?

Wist je dat 10% van de medewerker in de gezondheidszorg de koffie op het werk niet lekker vindt? Wil je weten met welk cijfer de koffie bij jouw in de zorginstelling wordt beoordeeld? Wij verzorgen graag geheel vrijblijvend een online medewerkerstevredenheidsonderzoek over koffie bij jouw organisatie. Een korte vragenlijst geeft je direct inzicht!

Vraag een online onderzoek aan!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

De meest geschikte koffieconcepten voor jouw organisatie

Kom je er niet uit?

We staan voor je klaar!