Pelican Rouge Roode Pelikaan banner

Pelican Rouge in de horeca

Met de koffie van Pelican Rouge bied je jouw gasten en bezoekers een kop koffie die past bij de beleving van je horecazaak. Met goede koffie komen gasten zeker terug. Om je te kunnen onderscheiden bij jou in de omgeving, bieden wij top kwaliteit koffies in maar liefst drie verschillende collecties. Of dat nu gaat om een Single Estate, dubbel gecertificeerde duurzame blend of een klassieke smaak. Onze service is bijzonder. Wij zijn met onze professionele marketing support in staat je uitstekend te ondersteunen in aankleding, recepturen en overige materialen. Samen gaan wij voor groei en een tevreden gast.

Barista training

Een perfecte cappuccino is niet zo maar gezet. We nemen jouw medewerkers graag mee in de wereld van de koffie en trainen ze door hen kennis te laten maken met de herkomst, maling en bereiding van koffie. Waarbij natuurlijk de koffiemelanges, de machine, het afstellen van de koffiemaler en natuurlijk het opschuimen van melk uitgebreid aan bod komen. Maar ook het schoonmaken en onderhoud van de koffiemachines wordt behandeld. Na de training ontvangt de cursist een SCA certificaat en mag hij/zij zich gecertificeerd barista noemen.

Door het trainen van jouw medewerkers ben je verzekerd van een constante kwaliteit in jouw horecazaak en stijging van je omzet: een goede barista verleidt jouw gasten tot een tweede kop koffie!

Koffiemachines in de Horeca

Omdat geen enkele horecazaak hetzelfde is, biedt Selecta een ruime keuze aan koffiemachines die speciaal zijn ontwikkeld voor de veeleisende horeca ondernemer. Of dat nu gaat om een volautomaat zoals de Franke Foammaster 850 of een espressomachine van La Marzocco. We voorzien je graag van advies over onderhoud en bediening, waarbij we verder gaan dan alleen koffie. Bijvoorbeeld door de inzet van een Lattiz, waarmee je met één druk op de knop binnen een minuut 6 cappuccino’s met perfect melkschuim zet.

Koffie in de horeca

Een kop koffie in de horeca is de laatste jaren sterk verbeterd in kwaliteit. Of het nu gaat om de koffiemachine, welke (specialty) koffiebonen en de manier van bereiden, de horeca ondernemer investeert graag in kwaliteit. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. De consument weet wat hij wil en de koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Waarbij het verhaal achter de koffie en goed getrainde medewerkers steeds belangrijker worden.

Om in te kunnen spelen op de laatste koffietrends en je te onderscheiden in jouw omgeving, hebben wij speciaal voor de horeca ondernemer drie koffieconcepten van het merk Pelican Rouge ontwikkeld.

Kom langs voor een kopje koffie

Wil jij weten wat Pelican Rouge betekent voor jouw horecazaak? Wil je met je team de verschillende horeca koffies komen proeven? We nodigen je graag uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht. Is dat voor jou te ver, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Ik wil meer weten over Pelican Rouge
in de horeca

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Wil je me

Maak je keuze

Kies een segment

Ik wil een

Aanhef

Postcode

                                                                                          Bekijk onze Algemene Voorwaarden