Zakelijk

Goede koffie op kantoor zorgt voor een hogere medewerkerstevredenheid en productiviteit. Of het nu gaat om een klein kantoor met 10 medewerkers of een multinational omgeving met meer dan 1000, voor iedere kantooromgeving hebben wij het perfecte koffieconcept.

Koffie op kantoor

Een koffievoorziening op het werk is tegenwoordig niet meer weg te denken. Koffie is een belangrijk onderdeel geworden van een organisatie. De zakelijke dienstverlening bestaat uit tiental verschillende organisaties. Van grote multinationals tot kleine familiebedrijven. Elke omgeving heeft zijn eigen behoeftes en wensen. Verse bonen koffie voor bezoekers, een snelle oplossing in de vergaderruimtes of een horeca kwaliteit in het bedrijfsrestaurant. Wij hebben voor elke vraag het beste advies.

Uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok I Netpanel in opdracht van Selecta) blijkt dat maar liefst 51% van de medewerkers binnen de zakelijke dienstverlening zegt beter te presteren met een goede kop koffie op kantoor. Tevens voelen zij zich meer gewaardeerd als de werkgever voor een goede koffie op het werk zorgt.

Online onderzoek aanvragen

Hoe beoordelen jouw werknemers de koffie op kantoor? 10% van de werknemers blijkt de koffie die ze op werk krijgen niet lekker te vinden. Door het uitvoeren van een kort online onderzoek kom je te weten hoe er binnen jouw organisatie over de koffie wordt gedacht. Onderzoeken tonen aan dat goede koffie op het werk belangrijker is voor de medewerkers dan een jaarlijks uitje en goede koffie de sfeer op de werkvloer verbetert.

Wij verzorgen graag geheel vrijblijvend een online medewerkerstevredenheidsonderzoek over de koffie bij jouw organisatie. Onze vragenlijst geeft je in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers de koffie beoordelen.

Benieuwd naar onze koffiemachines voor op kantoor? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.