Onderwijs

Breng inspiratie naar jouw onderwijsinstelling. Met de juiste koffievoorziening zorg je voor een goede leeromgeving voor de student en een fijne werkomgeving voor de medewerker.

  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren overzicht
  4. Onderwijs
Onderwijs

Koffie in het onderwijs

Of je nu bij een kleine school werkt of bij een universitaire instelling met meerdere locaties  - de uitdagingen op het gebied van koffie zijn voor alle onderwijsinstellingen hetzelfde. Vaak zien we verschillende soorten concepten, waarbij van oudsher de koffie voor de medewerkers van goede kwaliteit is, maar de koffie voor de leerlingen als minder wordt ervaren. Steeds vaker is er ruimte voor een betaalde luxe oplossing voor beide doelgroepen.

Wist je dat uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok I Netpanel in opdracht van Selecta) blijkt dat 61% van de medewerkers binnen de onderwijsbranche meer werkplezier ervaart met een goede kop koffie?

Bekijk de koffieconcepten die we hebben samengesteld speciaal voor het onderwijs. We hebben een passend concept voor iedere omgeving - voor zowel medewerkers als studenten, gratis én betaald.

Wat vinden jouw medewerkers en studenten van de koffie?

Wist je dat 10% van de medewerkers en studenten in het onderwijs de koffie op het werk niet lekker vindt? Wil je weten met welk cijfer de koffie bij jouw wordt beoordeeld? Wij verzorgen graag geheel vrijblijvend een online tevredenheidsonderzoek over koffie bij jouw organisatie. Een korte vragenlijst geeft je direct inzicht!

Vraag een online onderzoek aan!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

De meest geschikte koffieconcepten voor jouw organisatie

Kom je er niet uit?

We staan voor je klaar!