Out of Home

We drinken niet alleen graag goede koffie thuis en op kantoor, maar ook onderweg en in de horeca. Selecta heeft speciaal voor Out-of-Home een aantal concepten ontwikkeld.

Van alle Out of Home consumpties wordt er 50% voor een warme drank gekozen. De consument hecht steeds meer waarde aan een goede kop koffie onderweg. Kwaliteitsbonen en verse melk zijn dan ook niet meer weg te denken. Het doel van een goede koffievoorziening moet zijn dat consumenten bereid zijn om net een straat om te rijden om te genieten van die heerlijke espresso of cappuccino. Selecta biedt een aantal unieke koffieconcepten van o.a. Starbucks en Lavazza, speciaal ingericht voor de Out of Home markt.

Of het nu gaat om sportverenigingen, tankstations, pretparken of bioscopen met onze concepten kan iedereen die een dagje weg is genieten van alle heerlijke koffiespecialiteiten gemaakt van verse bonen en melk. Onze ambassadeurs zorgen er voor dat alle medewerkers perfect getraind zijn in het bijvullen en onderhouden van de koffiemachines. Zo wordt een constante kwaliteit gegarandeerd op elk moment van de dag.

Online onderzoek aanvragen

Weet jij wat de gasten en medewerkers van de koffiecorner vinden? Wij verzorgen geheel vrijblijvend een online onderzoek over koffie bij de Out of Home locatie. Onze vragenlijst geeft je in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers en gasten de koffie beoordelen.

Kom langs voor een kopje koffie

Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze voor de koffievoorziening voor jouw Out of Home locatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over welk concept het beste binnen jouw organisatie past.

Out.of.Home Award Leisure

Winnaar Out.of.Home award "Leisure" in de categorie "warme dranken"

Out.of.Home shop awards juni 2018
Out.of.Home award "On the Move"

Winnaar Out.of.Home award "On the Move" in de categorie "warme dranken"

Out.of.Home shop awards juni 2018

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.