Water op het werk

Altijd fris en gekoeld water op het werk met de waterkoelers van Selecta. De waterautomaten van Selecta passen binnen iedere omgeving.

Gekoeld water op het werk

Iedereen weet dat het belangrijk is om elke dag veel water te drinken. Experts raden aan dat je dagelijks anderhalf tot twee liter water drinkt. Het water is belangrijk voor het aanvoeren van voedingsstoffen en voor het afvoeren van afvalstoffen. Als je te weinig water drinkt dan merk je dat aan hoe je jezelf voelt. Echter, veel mensen voelen zich niet genegen om naar de kraan te lopen om daar water te halen, en zien dat zelfs als een drempel. Met een van onze waterautomaten bied je water op het werk aan waarbij die drempel er niet is. Je medewerkers lopen naar de waterautomaat en tappen hier eenvoudig gekoeld water uit, dat ook nog eens extra lekker is.

Gekoeld water voor zakelijk gebruik

Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Water op kantoor

De waterkoelers van Selecta zorgen ervoor dat je zonder veel omkijken je medewerkers fris water op kantoor kan bieden. Selecta zorgt voor vervoer, montage en plaatsing van de automaat, en zal ook op vantevoren afgesproken tijden onderhoud plegen. Zo zorgen wij ervoor dat je gekoeld water op kantoor kan bieden, zonder dat je veel meer hoeft te doen dan een plek aan te wijzen waar de waterkoeler kan komen te staan. Deze koeler wordt gewoon aangesloten op de reguliere waterleiding.

We staan voor je klaar