Waterautomaten

Kies voor een waterautomaat van Selecta. Met onze zakelijke waterautomaten heb je de mogelijkheid om zowel warm als gekoeld water te tappen.

Waterautomaat op kantoor

Je wilt het beste voor je medewerkers. Dit laat je zien door te zorgen voor ergonomisch veranwoord kantoormeubilair en goede werkomstandigheden. Je kan ook bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers door het aanbieden van een waterautomaat op kantoor. Een waterautomaat van Selecta zorgt voor gekoeld water op kantoor, wat lekker en gezond is en dat je medewerkers bij de les houdt. Het voordeel van onze waterautomaten op kantoor is de gebruiksvriendelijkheid en de lage behoefte aan onderhoud. Genoeg redenen om een waterautomaat op kantoor van Selecta te overwegen.

De beste waterautomaten voor bedrijven

Geïnteresseerd in een automaat?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Waterautomaat voor bedrijven

Het belang van water drinken is al jaren geleden aangetoond. Water zorgt voor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Iedereen moet gemiddeld per dag anderhalf tot twee liter water drinken om ervoor te zorgen dat dit voldoende gebeurt. Stimuleer dit met één van onze waterautomaten voor bedrijven. De waterautomaten van Selecta bieden eenvoudig de mogelijkheid om zowel warm als gekoeld water te tappen. Onze waterautomaten hebben het bijkomende voordeel dat je ze gewoon aan kunt sluiten op de bestaande waterleiding. Het leidingwater in de waterautomaat wordt gezuiverd door middel van een speciaal ontworpen filter. Je kan een waterautomaat kopen of een waterautomaat huren. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag bij het vinden van een waterautomaat voor bedrijven. 

We staan voor je klaar