Starbucks on the go

Starbucks on the go

Door middel van een exclusief partnership met Starbucks, biedt Selecta jou de mogelijkheid om ook op kantoor of onderweg te genieten van jouw favoriete Starbucks koffie.

Het Starbucks on the go concept, past zowel in openbare als zakelijke omgevingen. Het design is in dezelfde herkenbare stijl als alle Starbucks koffiehuizen. In samenwerking met onze Starbucks Ambassadors, zorgen wij iedere dag weer voor de allerbeste kwaliteit koffie.

Starbucks on the go

Wat is Starbucks on the go?

Starbucks on the go is een zelfbedieningsconcept waarbij iedereen zijn eigen favoriete Starbucks koffie kiest. De luxe bonenautomaat met verse melk, waarbij ieder drankje volgens de authentieke Starbucks receptuur wordt bereid, staat garant voor een constant hoge kwaliteit. Of je nu een volledige dagelijkse service nodig hebt of een support model, een betaalmodule of betaling aan de kassa – wij bieden een systeem op maat.

Je kunt met deze koffiemachine steeds kiezen uit twee koffiebonen, de Fairtrade gecertificeerde Espresso Roast of de mildere melange. Met meer dan 100 verschillende koffie- en theevariaties is er voor iedereen een populaire Starbucks drank beschikbaar. Of dat nu gaat om een Vanille Cappuccino, Chilled Latte, Chocolademelk of Tazo Tea. Via een gemakkelijk te bedienen touchscreen, kan je jouw favoriete drankje personaliseren met verschillende siropen of een extra shot espresso.

Waarom Starbucks on the go?

Koffie verbindt. Met Starbucks on the go breng je ’s werelds meest populaire koffiemerk naar jouw organisatie. Met dit concept bied je jouw gasten en medewerkers een ongekend gevoel van luxe en kwaliteit. Ideaal voor een plek waar men elkaar ontmoet en onder het genot van een goede kop koffie tot nieuwe ideeën komt.

Selecta biedt hulp bij het stimuleren van verkoop door middel van een uitgebreide marketingkalender met seizoensgebonden promoties zoals de Chilled Latte in de zomer en Starbucks Christmas blend in de winter.

Ook maakt Selecta gebruik van de meest geavanceerde software die gebruikt kan worden voor gedetailleerde rapportages omtrent het aantal verkochte dranken per machine per dag, preventief onderhoud, alarmen bij storingen, zowel als zorgvuldig samengestelde productorders om te garanderen dat uw machine ten aller tijden operationeel blijft.

  • Op het vliegveld
  • In de bioscoop
  • Op kantoor
  • Onderweg
  • Op de universiteit
  • In de zorg

Geïnteresseerd in Starbucks on the go?

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kies een segment

                                                                                          Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Kom proeven in onze Concept Store in Dordrecht!

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kies een segment

                                                                                          Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Starbucks on the go Site Locator

Starbucks on the go Site Locator

 

Wil je weten waar je je volgende Starbucks on the go drankje kan krijgen?Gebruik de site locator en vind de volgende Starbucks on the go dicht bij jou in de buurt.

 

Site Locator