Koffiemachines

Of het nu gaat om een professionele koffiemachine met verse koffiebonen of een instant oplossing. Selecta heeft een ruime keuze uit koffieautomaten.

Koffiemachines voor zakelijk gebruik

Met een koffiemachine voor zakelijk gebruik van Selecta ben je verzekerd van een echte koffiebeleving. Of het nu gaat om een machine voor een 'Out-of-Home' of een kantoor locatie. Onze hoogwaardige koffiemachines zijn op maat, flexibel en onbeperkt. Daardoor is er altijd een koffiemachine die past bij jouw organisatie en maken we samen van ieder koffiemoment een ware beleving.

koffiemachines met verse koffiebonen

Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Koffiemachines kopen, leasen of huren

Koffiemachine kopen

Wil je een zakelijke koffiemachine kopen? Wanneer je een koffiemachine van Selecta koopt ben je gegarandeerd van een echte koffiebeleving. Neem gerust contact met ons op en vertel ons waar je naar op zoek bent. Samen zoeken we naar de perfecte koffiemachine voor jouw organisatie.

Koffiemachine leasen

Ben je op zoek naar een goede koffiemachine voor jouw bedrijf? Bij Selecta kan je koffiemachines leasen. Een koffiemachine leasen is een perfect alternatief wanneer je niet in staat bent een koffiemachine te kopen. Wil je een koffiemachine leasen? Neem dan contact met ons op en we bekijken wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn. 

Koffiemachine huren

Ben je op zoek naar de ultieme koffiebeleving bij jouw organisatie? Bij Selecta kan je gemakkelijk een koffiemachine huren. Hiermee laat je medewerkers, bezoekers en klanten genieten van heerlijke koffie. Wil je liever een andere optie dan een koffiemachine huren? Selecta heeft verschillende aanschafmogelijkheden. Wil je een automaat met verse bonen of ben je op zoek naar snelheid en kies je voor een oplossing met instant koffie? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de beste opties zijn voor jouw bedrijf. Op deze manier huur je een koffiemachine die het beste past bij jouw wensen. 

Koffiemachines voor instantkoffie

Koffiemachines voor freshbrew koffie

Koffiemachines voor koffie capsules

Handleidingen

Ben je op zoek naar de handleiding van een koffiemachine die niet meer in het assortiment zit? Hier vind je het volledige overzicht. 

We helpen je graag