Genieten van de nieuwe revolutie in soep?

Een heerlijke soep als tussendoortje op het werk of onderweg. Wie houdt er niet van? De smaak van een romige Italiaanse tomatensoep rond een uur of vier s ’middags. Of een heerlijk heldere groentesoep tijdens de lunch? Maar ook een kippensoep geeft die extra energie boost, die we net even nodig hebben!

Maar hoe kom je dan aan je welverdiende soepje? Misschien ben je wel een ster in het maken van een verse soep, maar heb je hier niet altijd de tijd voor. Of misschien beschikt jouw bedrijf over een relaxed bedrijfsrestaurant, maar bieden deze alleen verse soep tijdens de lunch. Vervelend als je trek krijgt rond een uur of vier ’s middags. Ook onderweg zijn er beperkte opties mogelijk. Klungelen met een zakje poeder en heet water. Het is het nét gewoon niet. 

Welke opties zijn er dan nog allemaal over?

Vanaf nu kun je bij ons terecht voor de Soup-Server. Niet alleen superstrak in design, maar ook erg handig in gebruik d.m.v. contactloos betalen. Deze handige machine serveert de hele dag door vers bereide soepen voorzien van 100% natuurlijke ingrediënten én boordevol groenten en/of vlees.

Vanaf nu kun je bij ons terecht voor de Soup-Server. Niet alleen superstrak in design (hij beschikt over een touchscreen), maar ook erg handig in gebruik. Deze handige machine serveert de hele dag door vers bereide soepen voorzien van 100% natuurlijke ingrediënten én boordevol groenten en/of vlees.

Ook geeft hij aan wat de voedingswaardes zoals allergenen en calorieën zijn. Weet je gelijk wat je binnenkrijgt! En wist je dat de soepen gemaakt worden volgens een uniek ‘koud proces’? Hierdoor zijn de soepen maar liefst 12 uur houdbaar. Dat is zo’n 9 uur langer dan bij overige soep systemen!

En de smaken? Er is keuze uit 6 verschillende soepsmaken, zodat je elke dag van een andere soep kunt genieten. Denk aan een:

Italiaanse tomatensoep

Heldere groentesoep

Romige kippensoep

Smakelijke Champignonsoep

Rijk gevulde goulashsoep

Heerlijke Italiaanse minestronesoep.

Er zullen snel meer smaken aan toegevoegd worden.

Wij krijgen al trek, jij ook? 

Trek in een soepje? Vul nu je gegevens in via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.