Fairtrade Week

Fairtrade Week

Van 4 tot en met 12 mei vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade Week plaats. In deze landelijke campagneweek zetten bedrijven, winkels, Fairtrade Gemeenten en vele vrijwilligers zich in voor Fairtrade producten en producenten.

Wat is Fairtrade?
Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk.

Wil jij bijdragen?

Wil jij bijdragen?

Bestel in de Fairtrade Week de Tea of Life Fairtrade-BIO Assortidoos via onze webshop en maak kans op het kookboek “Eerlijk Eten” met daarin makkelijke recepten met Fairtrade ingrediënten.

Tea of Life is een (h)eerlijke kwalitatieve thee met een pure afkomst. Deze thee heeft een ruim assortiment van 12 smaken en is zowel Fairtrade als Biologisch gecertificeerd. Deze thee is verpakt in handzame doosjes met 25 enveloppen. Naast thee biedt Selecta ook Fairtrade koffiemelanges en cacaoproducten. 

Direct naar de webshop