Nieuwsbrief juni
FOODIE's MicroMarket

FOODIE's MicroMarket

'Make the break work'

De FOODIE’s MicroMarket is een innovatief onbemand concept van Selecta waarmee u uw medewerkers kunt voorzien van heerlijke boordjes, snacks, smoothies en frisdrank, gedurende de gehele dag. De FOODIE's MicroMarket:

  • Functioneert als een multifunctionele ontmoetingsplek;
  • 24/7 beschikbaar;
  • Beschikt over moderne technologie ‘Grab & Go’;
  • Biedt een ruime keuze aan eten en drinken, gezondere keuzes, verse lunchproducten en heerlijke tussendoortjes.
Klik hier en beleef de FOODIE'S

Maak kennis met het verantwoorde en duurzame assortiment van Selecta!

Wat is nu precies 'gezond'? Daar zijn de meningen over verdeeld. De één beschouwt een product met weinig calorieën per portie of verpakking als gezond, de ander kijkt iets verder en let ook op suikers, (verzadigde) vetten en zout.

Feit is dat in onze FOODIE's MicroMarkets altijd een bewuste keuze gemaakt kan worden voor een tussendoortje. Of het nu gaat om vers fruit een salades of een gekookt eitje, het is er allemaal te vinden. Via slim gekozen leveranciers kunnen we allerlei van deze producten aanbieden, zonder dat we hiervoor gigantische voorraden moeten aanleggen.

In onze FOODIE's zijn tegenwoordig voor al onze klanten duurzame disposables (houten lepels, vorken en messen en rietsuiker bordjes) verkrijgbaar. Gezien het verbod op plastic wat naar verwachting in 2021 zal gaan plaatsvinden, moedigen wij al onze klanten aan om een statement te maken en van de plastic disposables over te stappen op deze duurzame alternatieven. Bij Selecta houden we de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten en zullen we waar nodig nog meer duurzame alternatieven aanbieden!

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.