Industrie

24/7 de beste koffie in de werkplaats. Bekijk hier de mogelijkheden voor de industriële sector.

Medewerkers maken het verschil in jouw organisatie. Dit vraagt om een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, zich op hun gemak voelen, samen kunnen werken en het beste uit zichzelf halen. Goede koffie speelt daarbij een belangrijke rol. De industriële sector kenmerkt zich veelal door ploegdiensten en veel medewerkers die tegelijkertijd korte pauzes hebben. In een hoog tempo moeten tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden.

Uit onafhankelijke onderzoek (Ruigrok | Netpanel in opdracht van Selecta) dat maar liefst 63% van de medewerkers binnen de industriële sector aangeeft dat de koffie op de werkplek beter kan.  Door onze kennis en veelzijdig aanbod kunnen wij perfect inspelen op jouw wensen.

Kom langs voor een kopje koffie

Het is belangrijk om te kijken naar jouw specifieke situatie en wat jouw organisatie nodig heeft voor koffievoorziening. Door ons ruime aanbod aan koffieautomaten hebben wij een oplossing voor de grote industrie, de kleine werkplaats en alles wat daar tussenin valt.

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.