Industrie

24/7 de beste koffie in de werkplaats. Bekijk hier de mogelijkheden voor de industriële sector.

Medewerkers maken het verschil in jouw organisatie. Dit vraagt om een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, zich op hun gemak voelen, samen kunnen werken en het beste uit zichzelf halen. Goede koffie speelt daarbij een belangrijke rol. De industriële sector kenmerkt zich veelal door ploegdiensten en veel medewerkers die tegelijkertijd korte pauzes hebben. In een hoog tempo moeten tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden.

Uit onafhankelijke onderzoek (Ruigrok | Netpanel in opdracht van Selecta) dat maar liefst 63% van de medewerkers binnen de industriële sector aangeeft dat de koffie op de werkplek beter kan.  Door onze kennis en veelzijdig aanbod kunnen wij perfect inspelen op jouw wensen.

Bekijk hier onze concepten

Online onderzoek aanvragen

Benieuwd naar onze koffiemachines voor in de werkplaats? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. 

Welke koffie automaat is geschikt voor uw organisatie?

Uiteraard is binnen de industriële sector ook geen bedrijf hetzelfde. Bij een grote onderneming komt het vaak voor dat veel werknemers tegelijk pauze hebben. Dan is een snelle bak koffie van groot belang. In dat geval kies je voor een instant koffie machine, waarbij binnen een aantal seconden een kwalitatief goede kop koffie wordt gezet. We zien in productie omgevingen ook vaak de wens dat alles ‘achter de deur’ zit. De koffie, de thee, de soep én de koffie beker zitten in dat geval allemaal in de koffie automaat, waardoor er geen losse producten of ingrediënten naast de automaat te vinden.

In een kleinere werkplaats gaat het bij koffie niet zo zeer om snelheid, als wel om gebruiksvriendelijkheid. Samen met jou kijken we naar de beste oplossing. Krijg je veel klanten op bezoek, of is de koffie machine juist voor eigen gebruik? Wil je naast koffie ook soep en chocomel uit de automaat of juist niet?

Kom langs voor een kopje koffie

Het is belangrijk om te kijken naar jouw specifieke situatie en wat jouw organisatie nodig heeft voor koffievoorziening. Door ons ruime aanbod aan koffieautomaten hebben wij een oplossing voor de grote industrie, de kleine werkplaats en alles wat daar tussenin valt.

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kies een segment

                                                                                          Bekijk onze Algemene Voorwaarden