Fresh Food

Met de Fresh Food automaten van Selecta heb je 24/7 toegang tot belegde broodjes, sandwiches, fruit, snacks en zuivel als aanvulling op- of ter vervanging van het bedrijfsrestaurant.

Vraag een offerte aan
 1. Home
 2. Andere concepten
 3. Fresh food

24/7 Fresh Food bij jou op kantoor

Geen kantine of beperkt beschikbaar? Met de 24/7 Fresh Food concepten hebben jouw medewerkers, klanten en bezoekers altijd toegang tot een volledige lunch of diner. Of dat nu gaat om vers belegde broodjes, fruit, zuivel of verse soep.

 • FOODIE'S MicroMarket
  FOODIE'S MicroMarket Middels een FOODIE’s MicroMarket op locatie biedt je medewerkers een breed aanbod van gezond en heerlijk eten en drinken.
 • Soup Server
  Soup Server Met onze innovatieve Soup Server geniet je van vers bereide soepen met 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Merchant Drinks, Food & Snacks
  Merchant Drinks, Food & Snacks De Merchant Drinks, Food & Snacks automaat is te vullen met onder andere vers belegde broodjes.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Fresh Food automaat kopen, huren of leasen?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.