Horeca koffiemachines

 

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte espresso!

Koffiemachines in de horeca

Omdat geen enkele horecazaak hetzelfde is, biedt Selecta een ruime keuze aan koffiemachines die speciaal zijn ontwikkeld voor de veeleisende horeca ondernemer. Of dat nu gaat om een volautomaat zoals de Franke Foammaster 850 of een espressomachine van La Marzocco. We voorzien je graag van advies over onderhoud en bediening, waarbij we verder gaan dan alleen koffie. Bijvoorbeeld door de inzet van een Lattiz, waarmee je met één druk op de knop binnen een minuut 6 cappuccino’s met perfect melkschuim zet.

Huren, kopen of leasen?

Jij bepaalt of je een horeca koffie machine wil huren, leasen of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuzen.

In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Kom langs voor een kopje koffie

We kunnen er lang of kort over praten, uiteindelijk gaat het om de smaakbeleving. Graag nodigen we je dan ook uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht. Is dat voor jou te ver, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Advies op maat

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.