Industrie

Onze koffiemachines serveren 24/7 de beste koffiespecialiteiten. Bekijk welke concepten het meest geschikt zijn voor de industriële sector.

  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren overzicht
  4. Industrie
Industrie

Koffie in de industriële sector

Medewerkers maken het verschil in de organisatie. Dit vraagt om een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, zich op hun gemak voelen, samen kunnen werken en in staat zijn het beste uit zichzelf te halen. Goede koffie speelt daarbij een belangrijke rol. De industriële sector kenmerkt zich veelal door ploegendiensten en veel medewerkers die tegelijkertijd korte pauzes hebben. Soms moeten in een hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden. Dit heeft vaak impact op de kwaliteit.

Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok I Netpanel in opdracht van Selecta) dat maar liefst 63% van de medewerkers binnen de industriële sector aangeeft dat de koffie op de werkplek beter kan.

Door onze kennis en ervaring binnen dit segment kunnen wij perfect op jouw wensen inspelen met een aantal zorgvuldig gekozen koffieconcepten. 

Wat vinden jouw medewerkers van de koffie in de werkplaats?

Wist je dat 21% van de medewerkers in de industriële sector de koffie op het werk echt niet lekker vindt? Wil je weten met welk cijfer de koffie bij jou op de werkplaats wordt beoordeeld? Wij verzorgen graag geheel vrijblijvend een online medewerkerstevredenheidsonderzoek over koffie bij jouw organisatie. Een korte vragenlijst geeft je direct inzicht!

Vraag een online onderzoek aan!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

De meest geschikte koffieconcepten voor jouw organisatie

Kom je er niet uit?

We staan voor je klaar!